eMail: Flag NL Sign inSign in
Menu
logo

Gemeentes

More in this section

Ideaal voor overheidsdiensten: besparing zonder zorgen!

PowerGrass is ontworpen voor professionele sportvelden.® Het systeem is kostenbesparend tijdens de bouwfase en in het onderhoud.

Maar PowerGrass is tevens geschikt om overmatige slijtage van grasvelden in openbare parken tegen te gaan door de natuurlijke grasmat te beschermen en te laten groeien zonder de noodzaak voor speciale zorg. Vijf tot acht keer bemesten per jaar is voldoende.

Maaien en irrigeren kunnen worden geautomatiseerd en gecontroleerd vanaf uw pc. Eventuele storingen worden gemeld via SMS.

Het is mogelijk om in samenwerking met gekwalificeerde lokale partners een "all-inclusive" onderhoudsplan te maken waarmee u uw uitgaven optimaliseert.

Dankzij PowerGrass®kunt u nu de keuze maken voor een kwalitatief uitstekende grasmat die lang meegaat en weinig kost!

De speelterreinen van openbare scholen zijn vaak te zeer verdicht doordat er veel op gelopen wordt. Hierdoor kan er geen gras meer op groeien. Het gras verdwijnt vaak enkele weken na het zaaien. Maar met PowerGrass creëert u een koele en stofvrije speelplaats waar kinderen naar hartenlust kunnen spelen. De gekozen materialen zijn poreus om het gras goed te laten groeien en een resistente mat te vormen waarop kinderen zich in alle veiligheid kunnen vermaken.

Verbania Ottobre 2012Verbania Ottobre 2012

Kinderen spelen graag op PowerGrass

Request a no-obligation quote, it's quick and easy!

* All fields are mandatory!
Requests completed correctly will be processed with the highest priority.

» Privacy Policy (GDPR - European Data Protection Regulation 679/2016)

Attention: completing and sending this electronic form implies acceptance of what is indicated in the information