eMail Flag NL Sign inSign in
Menu
logo

Stadions

More in this section

Grow Lighting HPLGrow Lighting HPL

In veel stadions wordt het directe zonlicht voor lange periodes geblokkeerd door tribunes en overdekkingen, vooral in de winter wanneer de zon laag staat. Weinig licht betekent minder fotosynthese, waardoor het gras minder energie krijgt voor de groei. In combinatie met lange perioden van regen kan dit leiden tot dunne en ondiep groeiende wortels, die gemakkelijk loslaten bij acties als slidings.

We hebben vaak gezien dat stadions hun grasmat moeten vervangen na een lange en regenachtige winter, op een moment dat niet geschikt is voor het leggen van een nieuwe grasmat doordat de stabiliteit van de ondergrond op de net gelegde mat onvoldoende is. Dit kan gevaarlijk zijn voor de spelers.

PowerGrass richt zich in eerste plaats op stadions waar professioneel gesport wordt!

PowerGrass® stimuleert de groei van een dicht wortelstelsel dat vast verankerd blijft aan de speciale backing voor de synthetische vezels. De grasmat is hierdoor bestand tegen intensief gebruik en ook slidings. De synthetische grasmat is ontworpen om het natuurlijke gras te beschermen.

Het natuurlijk gras versterkt met synthetische vezels vormt een solide ondergrond voor de spelers en helpt blessures te voorkomen.

Een investering in PowerGrass bij de bouw van een stadion draagt bij aan een stabiel speelveld, vooral in de winterperiode. Het team kan blijen trainen op het veld waarop ook de wedstrijden worden gespeeld.

PowerGrass is ook een oplossing voor halfoverdekte stadions!

In sommige stadions met hoge tribunes en overdekkende structuren vormt zich een microklimaat dat minder geschikt is voor de groei van natuurlijk gras.

Er is weinig luchtcirculatie, te weinig zonlicht en een te hoge luchtvochtigheid. De wortels krijgen te weinig zuurtstof en groeien niet goed.

Voor een goede grasmat is het essentieel om de optimale groeicontities te herstellen.

Kunstlicht, grondverwarming en de installatie van ondergrondse beluchtingsystemen kunnen hierbij helpen.

Wij beschikken over uitgebreide kennis op dit gebied en werken samen met internationale partners. Zo kunnen we u oplossingen op maat bieden en de resultaten analyseren samen met uw medewerkers.

Azione di GoalAzione di Goal

Een natuurlijke grasmat heeft niet altijd een goede beworteling in de winterperiode. Met PowerGrass zijn de wortels verankerd aan de synthetische backing en dragen hierdoor bij aan een stabiele ondergrond, essentieel om acties van spelers mogelijk te maken.

Grow LightingGrow Lighting

Zonlicht kan in moderne stadions vaak niet alle delen van het sportveld bereiken. In dat geval is het nodig om speciale lampen op korte afstand van het veld te plaatsen.

Contact form

» Privacy Policy (GDPR - European Data Protection Regulation 679/2016)

Attention: completing and sending this electronic form implies acceptance of what is indicated in the information